Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 04. 2024. 08:48 >> 10:44

kvalifikacije za evropsko prvenstvo

"Lavice" danas sa Turskom, meč uvertira za najvažniji izazov godine

Rukometašice Crne Gore ove sedmice završavaju kvalifikacije za ovogodišnji EHF Euro. Danas će u Rizeu igrati protiv Turske u 15h po našem vremenu (16h po lokalnom), prenos je na TVCG2. Posljednji meč protiv Bugarske igraju u nedjelju u SC "Morača". A onda se okreću najvažnijim utakmicama u Ulmu gdje će se tražiti dvije vize za Olimpijske igre u Parizu ove godine.

Prvo mjesto u kvalifikacionoj grupi je gotovo osigurano, te će selektorka Bojana Popović šasnu dati mlađim igračicama.

U odnosu na dvomeč sa Srbijom prošlog mjeseca, spisak je "pojačan" za Andrijanu Popović, a zbog povrede nema pivota Ivane Godeč.

Pod znakom pitanja su desni bekovi Đurđina Malović i Jelena Vukčević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније