Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

14. 01. 2024. 17:10 >> 17:50

"PRVO DA SE ZAVRŠI EP"

Legenda rukometa postaje predsjednik Islanda?

Island bi trebalo da održi predsjedničke izbore u junu, a kako sada stvari stoje, jedan od kandidata bi mogao da bude i rukometna legenda, i još uvijek aktivan golman reprezentacije "ribara" Bjorgvin Pal Gustavson.

Jedan od najboljih islandskih sportista svih vremena, koji je sa Islandom bio srebrni na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, i bronzani na Evropskom prvenstvu u Austiji 2010. i sam je kazao da i dalje razmišlja o eventualnoj kandidaturi.

On je i dalje aktivan igrač, sa 38 godina je prvi čuvar mreže islandskog Valura.

"I dalje nisam donio odluku, jer sam fokusiran na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj i mečeve sa Srbijom, Crnom Gorom i Hrvatskom. Kada se završni nastup, pričaćemo" kazao je Gustavson.

Ovakva informacija naišla je na nevjerovatan odjek u islandskoj javnosti, a mnogi mogu da vide legendarnog golmana u kabinetu predsjednika zemlje.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније