Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

08. 01. 2023. 20:31 >> 20:28
2

RUKOMETNA LEGENDA I SELEKTOR IRANA ZA RTCG

Vujović: Roganović i igrači moraju hrabro da uđu u duel sa Španijom

Legenda crnogorskog i svjetskog rukometa, danas selektor Irana, Veselin Vujović kazao je za RTCG da misli da naša reprezentacija mora hrabro da uđe u duel sa Španijom u prvom meču koji izabranici Zorana Roganovića igraju na Svjetskom prvenstvu.

"Naša grupa, po meni je dosta komplikovana, zna se da je Španija prvi favorit. Crna Gora debituje protiv Španije i nema šta da izgubi u toj utakmici. Zoran Roganović i crnogorski igrači bi trebali da jako hrabro uđu u tu priču, da odigraju jednu ozbiljnu mušku utakmicu i samo tako da postignu dobar rezultat", kazao je Vujović.

Iran, koji on predvodi sa klupe, a koji se nalazi u grupi sa našom reprezentacijom se već nalazi u Poljskoj.

"Što se tiče reprezentacije Irana mi smo već u Poljskoj nekoliko dana. Odigrali smo jedan turnir protiv Poljske, Belgije i Maroka. Ja sam zadovoljan kako je sve to proteklo i kako se sprema reprezentacija Irana. Mali problem nam zadaje i ovi politički problemi, jer nekoliko igrača nije dobilo poljske vize, ali se nadam da će do samog starta prvenstva i to biti rješeno", kazao je naš proslavljeni rukometni igrač i trener.

On vidi šansu za svoju ekipu u prvom meču protiv Čilea.

"Sve šanse Irana prelaze preko utakmice sa Čileom sa kojima igramo prvu utakmicu i ukoliko pobjedimo tu utakmicu bićemo dosta bliže plasmanu u drugu rundu, što nam je krajni cilj", kazao je Vujović.

Favoriti, po njemu, su skandinavske zemlje, zajedno sa Španijom i Francuskom. Vujović ne vjeruje da će biti prostora za neko iznenađenje.

"Što se tiče samog prvenstva očekujem da bude jako dobro organizovano i da naravno favoriti, a to su skandinavske zemlje, zajedno sa Francuskom i Španijom dijele medalje. Đeluje mi veoma teško da će neko uspjeti da se umiješa u takvu borbu. Možda bude nekih iznenađenja, island je reprezentacija koja može da iznenadi. Isto tako je i Egipat dobra reprezentacija, ali generalno smatram da niko sem tih zemalja ne može da osvoji medalju", kazao je Vujović za RTCG.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније