Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В. [ G.R. ]

02. 11. 2022. 15:55 >> 16:19

EP RUKOMET

Austrijski par sudi nama i Španjolkama, crnogorske sutkinje na meču Mađarska-Švajcarska

Evropska rukometna federacija delegirala je sudije i sutkinje za prvo kolo Evropskog prvenstva za rukometašice.

Premijerni meč Crne Gore sa Španijom, koji u subotu od 18 sati možete pratiti na drugom kanalu TVCG, sudiće Ana Vraneš i Marlis Veninger iz Austrije.

Crnogorske internacionalke, Jelena Vujačić i Anđelina Kažanegra, dijeliće pravdu na utakmici Mađarska- Švajcarska u Ljubljani. 12 sudijskih parova, 8 ženskih i 4 muška, sudiće mečeve u grupama u Podgorici, Ljubljani, Celju i Skoplju.

Zanimljivo je da Crna Gora nije pobijedila selekciju Španije punih 10 godina, na posljednjih 5 susreta- 4 poraza i remi na prethodnom šampionatu.

Španija u Podgoricu stiže bez svoje najveće zvijezde, beka prvaka Evrope Vajpersa, Neree Penje.

Švajcarska je jedini debitant na 15. šampionatu kontinenta, na kojem titulu brani Norveška. Osmostruke prvakinje Evrope nastupiće bez četiri standardne igračice sa posljednjeg prvenstva- pivotkinje Dale Bratset, krila Solberg i Herem i beka Kristijansen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније