Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Goran Radević, TVCG

13. 06. 2017. 21:07 >> 21:41

KVALIFIKACIJE ZA EP

Đukić: Mijatović upitan protiv Šveđana

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Đukić kazao je da se neće znati do početka sjutrašnje kvalifikacione utakmice protiv Švedske da li će prvi golman Rade Mijatović biti u sastavu.

Švedska nas je jesenas deklasirala. Bilo je 15 razlike. Doputovali su s najačim timom, ako izuzmemo povrijeđene ljevaka Jakobsona, pivota Nislona i golmana Apelgrena.

"Nadam se da možemo da pružimo maksimum iz uz veliku podršku publike i dobar ambijent, uz veliko zalaganje i drud, mogli bi da napravimo iznenađenje i pobijedimo", kazao je Rade Mijatović.

Borozan je naš glavni adut. Iako zbog lakše povrede nije trenirao ovih dana, očekujemo da nakon osvajanja titule prvaka Evrope sa Vardarom, motiviše i povuče saigrače ka trećem Evropskom prvenstvu zaredom.

"Bila je sezona iz snova, još samo fali da se plasiramo u Hrvatsku. Koliko će oni obratiti pašnju na mene je dobro za ekipu. Mi se spremamo i imamo dobre igrače koji će odraditi dobar posao. Vjerujem u naš tim", rekao je Vuko Borozan.

Selektora Dragana Đukića najviše brine povreda golmana Mijatovića. On je već duže vrijeme van trenažnog procesa, ali će pokušati da pomogne.

"Nećemo znati do početka utakmice da li će biti u sastavu. U Sloveniji smo igrali sa Mijuškovićem i mladim Matovićem, ali je sigurno da izostanak Mijatovića u tom meču bio značajan hedikep", kazao je Đukić.

Duel Crne Gore i Švedske počeće u 20 sati, a prenos je na TVCG 2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније