Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina;Objavio: B.V. ]

03. 03. 2017. 13:58 >> 13:34

ADŽIĆ PRED ASTRAHANOČKU

Maksimalno u svakom meču

Budućnost želi da ponovi izdanje iz Astrahana i još jednom savlada ruskog šampiona, kazao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić.

 

Budućnost i ruska Astrahanočka odigraće sjutra u Podgorici utakmicu petog kola Glavne runde Lige šampiona.

Adžić je kazao da mu je drago što je Budućnost pobjedom u Skoplju uspjela da se vrati na pravi put i potvrdi kvalitet, navodeći da on nije bio upitan ni u utakmicama koje je podgorički tim lošije odigrao.

 "Dobar pristup i ozbiljnost u prvom meču doveo nas je u priliku da odigramo najbolje protiv njih i budemo ubjedljivi igrom i rezultatski. Njihov kvalitet najbolje je osjetio Tiringer, to je sigurno mlada i kvaliitetna ekipa. Dolaze da poprave utisak, jesu mlade, ali ima ih i iskusnijih igračica", kazao je Adžić na konferenciji za novinare.

 On je istakao da se Budućnost sprema najozbiljnije da u predstojećem, ali i u svakom narednom, pruži maksimum.

 "Na taj način se i spremamo za ono što nam je trenutno najvažnije, dvomeč u četvrtfinalu 8. ili 9, odnosno 14. ili 15. aprila. Iz tog razloga nam je utakmica sa Astrahanočkom jako bitna, iako nam rival nije ekipa iz Top timova Lige šampiona. Znamo da mogu biti zahtjevne, ali najvažnije je kako ćemo se mi osjećati. Nadam se da ćemo moći u istom sastavu, kao što je to bilo u Skoplju, da odgovorimo izazovu i odigramo dobru utakmicu", kazao je Adžić.

On je naglasio da i nakon poraza od Ferencvaroša nije bilo sporno da Budućnost može do finalnog turnira i da sastav vrijedi, individualno, ali i kao tim.

"Kada pogledamo koga sve nema u ekipi u odnosu na ranije ne možemo biti favoriti, ali vjerujem da možemo preko najtežeg do sada četvrtfinala izboriti finalni turnir i tamo odigrati bolje nego prošle godine", rekao je Adžić.

On je naglasio da Budućnost i u posljednja dva duela Glavne runde neće biti kompletna.

"Suzana Lazović još bar sedmicu neće biti u punom treningu. Počeće da radi rukometni trening, ali ne da se potpuno opterećuje. Milena Raičević bi trebala da počne da trčkara i da radi vježbe koja do sada nije mogla. Opravak Darli ide planiranim tokom i do kraja mjeseca mogla bi se priključiti punom rukometnom treningu", rekao je Adžić.

Prema njegovim riječima, realno je da se do četvrtfinala oporave sve povrijeđene rukometašice.

"Nećemo žuriti sa povratkom, cilj je da budu potpuno zdrave i spremene, da pomognu ekipi koliko budu mogle", rekao je Adžić

Budućnost je prvi međusobni duel u Astrahanu dobila 34:21, a nakon četiri kola ima polovičan učinak.

Savladala je i Vardar u Skoplju (31:28), od kojeg je istim rezultatom doživjela i poraz pred svojim navijačima.

Poražena je i od Ferencvaroša pred svojim navijačima 33:25.

Astrahanočka je u prošlom kolu pobijedila Tiringer 26:24 i prekinula seriju od osam poraza.

Nedjeljna utakmica u sportskom kompleksu Verde počeće u 19 sati, a ulaz u dvoranu je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније