Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Mina ]

21. 01. 2024. 16:33 >> 16:33

U TREBINJU

Plivači i plivačice završili sedmodnevne zajedničke pripreme

Crnogorski plivači maksimalno su iskoristili sve uslove i vrijeme koje su proveli zajedno na pripremama u Trebinju, kazala je selektorka Danijela Franeta.

Članovi crnogorskih plivačkih selekcija sedam dana boravili su na mini-pripremama u Trebinju.

Franeta je kazala da su tokom priprema odradili 14 treninga u vodi i osam na suvom.

"Treninzi u vodi trajali su po dva sata. Svi su odlično reagovali i prilagodili se načinu rada. Svim plivačima i plivačicama dani tokom priprema biće od velike koristi za dobar nastavak rada u matičnim klubovima”, kazala je Franeta.

Pripreme u Trebinju odradili su Mia Đurđić, Jovana Vučetić, Anja Popović i Dado Jaganjac (PVK Nikšić), Jasna Vučinić i Veljko Vučinić (PVK Budućnost), Marija Terzić, Bjanka Bulajić, Jelena Marić, Lena Hinić, Tara Petrović, Danijel Adrović i Viktor Andrić (PVK Jadran), Jovana Kuljača, Jana Borović, Stanislava Petrović, Katarina Đurašković, Anđela Đurašković, Miloš Milenković i Ado Gargović (PVK Budva).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније