Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 04. 2013. 22:56 >> 22:58

EVROLIGA

Barselona preživjela u Atini

Barselona je ispravila kiks sa domaćeg terena i uspjela da vrati brejk, a samim tim i izbori majstoricu, pošto je srušila Panatinaikos u "OAKA" dvorani - 70:60.

Katalonci su počeli odlučno da večeras ne završe evropsku sezonu, iskoristili smušenost domaćih košarkaša i dobili prvu dionicu 20:10. "Zeleni" su se malo trgli u drugom kvartalu, ali su na poluvrijeme ipak otišli sa minusom od četiri poena 27:31.

Barselona je odlično počela i nastavak, pa je sredinom treće četvrtine imala i dvocifrenu prednost, koja je u više navrata iznosila i 16 poena i već u tim trenucima se naziralo da će putnika na fajnal-for odlučivati majstorica.

Trojke Lorbeka i Navara na startu odlučujuće dionice potpuno su umirile publiku, a španski bek je, kao i uvijek u ključnim momentima preuzeo odgovornost i stavio tačku na četvrti meč – 70:60.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније