Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 03. 2015. 14:01 >> 13:55
4

APEL BUDUĆNOSTI

Pozvali na fer navijanje

Košarkaški klub Budućnost Voli pozvao je navijače da protiv Partizana podgorički tim podrže dostojanstveno i u pravom sportskom maniru.

Navode da je interesovanje ogromno, kao i uvijek kad igraju pomenuti rivali, ali da je propraćeno velikom tenzijom. 

"Javnosti je poznato da je Budućnost više puta kažnjavana i na taj način ponižena pred evropskom košarkaškom javnošću. Pravi poštovaoci sporta, koji su na bilo čijoj strani, nikada nijesu inicijatori bilo kakvih nemilih događaja. Pokažimo da je košarka viteški sport, a vi publika sa visoko razvijenom građanskom svijesti", piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Navijači se pozivaju da zajedno pokažu da crnogorska košarka može biti sportski uzor svima, "igrom i ponašanjem na terenu i sportskim i fer navijanjem na tribinama. Na košarkaškom terenu su oni čiji rad, posvećenost i želja vode do pobjede. Ne zaboravite da ste vi na tribinama i mi na terenu - jedan tim", navodi se u saopštenju Budućnosti.

Budućnost Voli i Partizan odigraće u nedjelju utakmicu 26. kola ABA lige.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније