Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 01. 2015. 22:32 >> 22:47

TREĆI PORAZ "PLAVIH"

Budućnost nemoćna u Italiji

Budućnost je poražena na gostovanju Dinamu u Sasariju 87:70 u četvrtom kolu Evrokupa. Italijani meč prelomili u trećoj dionici koju su dobili 24:15. Podgoričani sada imaju skor od jedne pobjede i tri poraza i daleko su od plasmana u četvrtfinale.

Počelo je igrom koš za koš, a u finišu prve dionice Italijani su pobjegli na plus 8 (20:12). Budućnost je do kraja tog perioda smanjila na -5, zahvaljujući raspoloženom Rejnoldsu (23:18).

Sasari je prvi put stekao dvocifrenu prednost u 17. minutu (41:29), a potom je bilo i 44:32, nakon čega je Budućnost napravila seriju 7:0 i prišli na samo 5 poena zaostatka (44:39).

Ipak, Laval je sa zvukom sirene pogodio za 46:39 na poluvremenu.

Mini serijom 5:0 domaćin je otvorio nastavak, a pad u igri Podgoričana Dinamo je iskoristio da opet stekne dvocifrenu prednost (53:39).

U 28. minutu bilo je 64:46 i već tada se naslućivao pobjednik.

Budućnost je uspjela da priđe na 10 poena zaostatka, ali je do kraja trećeg perioda Sosa sa pet veznaih poena vratio veliko vođstvo svom timu 70:54.

Kod našeg tima se u posljednjoj dionici, osjetio umor od meča sa Zvezdom u ponedjeljak, pa u posljenjih 10 minuta "plavi" nijesu pružili ozbiljniji otpor, Dinamo je rutinski priveo meč kraju - 87:70.

Najefikasniji u kod Italijana bili su Logan i Laval sa po 14 poena, po 13 su ih dodali Sosa i Sanders.

U timu Budućnosti najviše je pokazao Vitkovac sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 10 skokova, a dvocifereni su bili još i Planinić i Rejnolds sa po 10 pogodaka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније