Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 01. 2015. 17:18 >> 17:23

SJUTRA SE OPERIŠE

Najvjerovatnije kraj sezone za Kobija

Legendarni Kobi Brajant je odavno dostigao zenit karijere, a sada se suočava sa još jednim teškim periodom u svojoj profesionalnoj košarkaškoj karijeri.

Prva zvijezda Lejkersa je prošle srijede na meču sa Nju Orleans Pelikansima povrijedio rame desne ruke, a nakon jučerašnjih pregleda potvrđeno je da mora na operaciju, kako bi sanirao povredu.

U dogovoru sa doktorom Nilom Elatračom, Brajant će sjutra otići pod nož i poslije toga će se tačno znati period oporavka i koliko dugo će odsustvovati sa terena. Ipak, jedno je sigurno, za Kobija je ova sezona gotovo završena.

"Sada znamo da Brajant vjerovatno neće igrati do kraja sezone", rekao je trener Lejkersa Bajron Skot, na jučerašnjem treningu.

Brajan ima problema sa ramenom još od predsezone. To je samo jedna u nizu povreda koja ga muči. Prošle sezone je odigrao samo šest utakmica prije nego što je povrijedio koleno i Ahilovu tetivu, a ukupno je u prethodne dvije godine propustio više od 70 utakmica, usljed raznih povreda.

Ove sezone Brajant prosječno bilježi 22,3 poena, 5,7 skokova i 5,6 asistencija, a maksimalni ugovor sa Lejkersima ističe mu na kraju sljedeće sezone. Brajant je u NBA ligu ušao sada već davne 1996. godine, kao 18 - godišnjak i cijelu karijeru proveo u Lejkersima, sa kojima je osvojio 5 šampionskih prstenova.

Pitanje je da li će nakon oporavka, Brajant uspjeti da se vrati igrama na vrhunskom nivou, ili će to biti kraj jedne velike košarkaške karijere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније