Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 01. 2015. 12:05 >> 11:59

BUDUĆNOST UOČI ZVEZDE

Spremili maksimalne mjere bezbjednosti

Košarkaši Budućnosti dočekaće Crvenu zvezdu u derbiju 19. kola ABA lige (ponedjeljak, 18.00), a direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović najavio je maksimalne mjere bezbjednosti u dvorani "Morača".

"Ovo je derbi sezone, u goste nam dolazi Evroligaš, bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone u ABA ligi. Očekuje se košarkaški spektakl, u kojem će uživati istinski ljubitelji košarke. Nadam se da će igrači naše ekipe dati maksimum i da ćemo prekinuti seriju rivala. Uprava kluba, kao i dosadašnje utakmice sa Crvenom zvezdom, smatra utakmicom od posebnog značaja i utakmicom visokog rizika. Zbog toga je Budućnost preuzela sve mjere predviđene pravilnikom o takmičenju. Kao organizatori obezbjedili smo sve potrebne službe koje će biti suorganizatori, a to su službe policije, posebne jedinice, redarska služba koju će obavljati 'Securitas Montenegro' iz Nikšića. Tu su i ostale neophodne službe neophodne za organizaciju utakmicu, protivpožarna, i ljekarska. Održali smo i sastanak u Upravi policije gdje su nam dali čvrsta obećanja da će svi koji učestvuju u organizaciji svoju obavezu obavljati savjesno i profesionalno, sa maksimalnom opreznošću”, rekao je Slavko Radulović, direktor Budućnosti, a prenosi sajt kluba.

Budućnost će imati podršku "varvara", koji će dobiti 400 od 2.500 ulaznica, koliko će biti u prodaji.

"Već smo imali neformalan sastanak sa Varvarima, u dijelu njihovog ponašanja i obezbjeđenja potrebnog broja ulaznica. Apelujem na navijače da u korektnoj atmosferi bodre Budućnost i pomognu nam da dođemo do značajne pobede. Kada su u pitanju navijači Crvene zvezde nemamo nikakvu informaciju, nema najava organizovanog dolaska. Novina je što će sve ulaznice koje budu u prodaji biti numerisane i neće biti ostavljeno mjesto za gostujuće navijače”, dodao je Radulović.

Zvezda ima učinak 18-0, dok je Budućnost druga na tabeli sa 15 pobeda i tri poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније