Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 06. 2014. 18:49 >> 18:52
2

NA DVIJE GODINE

Ivanović preuzeo Panatinaikos

Crnogorski trener Duško Ivanović preuzeo je slavni Panatinaikos. Poznati stručnjak je potpisao dvogodišnji ugovor sa Atinjanima.

"Srećan sam i motivisan, ovo je novi veliki izazov za mene. Radi se o jednom od najvećih evropskih klubova i pravo je zadovoljstvo biti na klupi takvog giganta. Ovdje je sve na izuzetnom nivou od sjajnih rezultata u istoriji, do organizacije u klubu, navijača.", rekao je Ivanović na predstavljanju u Atini.

Posljednji trenerski angažman Duško Ivanović imao je u Laboral Kući sa kojom je prekinuo saradnju u novembru 2012. godine. Nedavno je preuzeo i reprezentaciju Bosne i Hercegovine koju će predvoditi ovog ljeta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

U karijeri je vodio Barselonu, Taukeramiku (Laboral Kuću), Limož, švajcarski Friburg. Kao igrač je osvojio dvije titule prvaka Evrope, u dresu splitske Jugoplastike 1989 i 1990 godine.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније