Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

17. 04. 2024. 13:09 >> 13:10
Čitaj mi:

U PETAK GOSTUJU ZADRU

Slavković: Bilo bi dobro da seriju dobijemo 2:0

Čast da otvori plej-of AdmiralBet ABA lige za sezonu 2023/2024. dobila je Budućnost Voli, a imaće priliku da se prva i domogne polufinala, jer će u petak (19 časova) pokušati da stavi tačku na seriju sa Zadrom.

Tim Andreja Žakelja će u dvorani "Krešimir Ćosić" pokušati da ponovi izdanje iz "Morače", gdje je Luku Božića i drugove savladao 100:69.

"Bilo je dosta mučenja u 1. poluvremenu. Nismo uspjeli da steknemo osjetniju razliku, ali smo u nastavak ušli sa većom energijom, fokusom i odvojili se", rekao je Andrija Slavković.

Krilni košarkaš, čija je uloga mnogo značajnija od dolaska slovenačkog stručnjaka, ne zavarava se i ne pomišlja da će biti lako kao u Podgorici.

"Biće potpuno drugačije u odnosu na prvi meč. Svi znamo kako je teško igrati u Zadru, pogotovo kada je hala puna. To je mnogo 'vruć' teren, spremamo se na potpuno drugačiji način u odnosu na prvu utakmicu. Biće nam mnogo teže nego u Podgorici".

Ekipa Danijela Jusupa igra atipičnu košarku, u kojoj se sve vrti oko Božića. U Budućnosti se, ipak, nadaju da će upisati šestu uzastopnu pobjedu nad rivalom iz Dalmacije i odmorni dočekati već viđeno polufinale sa Partizanom.

"Zadar je specifična ekipa, koja igra na mali broj poena. Igra sa pet visokih igrača, ali ih vrlo dobro znamo. Nema mnogo tajni, znamo šta nas čeka i pokušaćemo da izađemo iz ove serije sa 2:0 u pobjedama. Bilo bi dobro da se to desi, jer bismo u polufinale ušli svježiji i imali više vremena da se spremimo za sljedeću utakmicu", zaključio je 25-godišnji Bjelopoljac, koji je prije četiri dana upisao devet poena i pet skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније