Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

17. 04. 2024. 10:39 >> 10:42
Čitaj mi:

aba liga

Kreće odbrana titule, Partizan dočekuje Igokeu

Nakon što su eliminisani iz ligaškog dijela Evrolige, crno-bijeli sada usmjeravaju svoju pažnju ka odbrani regionalnog pehara, koji su osvojili prošle godine nakon dugog niza čekanja.

U prvom meču četvrfinala ABA lige četa Željka Obradovića dočekuje Igokeu od 18.30.

"Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee. Nama je u ovom trenutku najvažnije da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da je motivacija timova i igrača na drugom nivou. Moramo da podignemo maksimalno našu motivaciju protiv tima koji nas je iznenadio u prvom dijelu prvenstva i pobijedio nas u Beogradu. Ta sada činjenica je dovoljna da pristupimo maksimalno ozbiljno. Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, jer svi dolaze sa najvećom motivacijom, nadam se da ćemo spremni početi seriju", naglasio je Obradović i dodao da se van tima nalazi Pi-Džej Doužer.

Zamjenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je pred meč izjavio:

"Ovo je najljepši dio godine, svi mi igrači jedva čekamo da dođe period kada se igra za trofeje, spremamo se maksimalo za meč. Kreće četvrtfinale, svjesni smo da nas je Igokea pobijedila jednom ove godine, iako je utakmica u Laktašima bila znatno lakša, nadam se da ćemo kao tim ponoviti taj meč gdje smo gostovali. Mi se spremamo i nadam se da ćemo ovu plej-of seriju otvoriti na najbolji mogući način", istakao je Anđušić.

Drugi meč četvrtfinalne serije, na programu je u nedjelju, 21. aprila u Laktašima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније