Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

12. 04. 2024. 13:55 >> 14:01

PRED ZADAR

Žakelj: Plej-of motivacija za svakog igrača, odbrana ključ uspjeha

Trener Budućnosti, Andrej Žakelj, istakao je da će u duelima sa Zadrom u plej-ofu AdmiralBet ABA lige odbrana biti glavni ključ uspjeha.

“Ako nemaš napadački dan, odbrana je ključ. Ne igra kod Zadra samo Božić. Zadrani imaju atipičnu postavu, sa visokim igračima na bekovskim pozicijama, za razliku od nas. Pokušaćemo da sakrijemo naše i iskoristimo njihove mane. Budućnost uvijek ima visoka očekivanja. Bez čvrstine, kontakta, skokova i mnogo trčanja ne može se igrati sa ekipom kakva je Zadar. Pričali smo o tome prethodnih par dana, pristup igri i ozbiljnost je najbitnija“, rekao je Žakelj na pres konferenciji.

Plej-of treba da bude dovoljna motivacija za svakog igrača. Slovenački stručnjak očekuje da će igrači na teren izaći sa samopouzdanjem, čvrstinom i energijom.

“Neću da pričam o individualcima, moramo da pobijedimo utakmicu i to je to. Da li će Rajt, Farel ili neko treći biti meč viner, nebitno je. Jedino što je važno je rezultat, odnosno pobjeda Budućnosti. Pripremio sam zadatke za svakog igrača, nisu to uvijek samo poeni. Košarka je timski sport i gledam više na tim nego na pojedince” zaključio je Žakelj.

Prvi meč plej-ofa je sjutra u "Morači" od 19 sati, prenos na TVCG2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније