Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

21. 03. 2024. 20:19 >> 21:36

ABA 2 LIGA

Podgorica nakon preokreta savladala Pelister, osigurala plej-of

Podgorica je nakon preokreta savladala Pelister 86:81, u 12. kolu ABA 2 lige.

Podgorica je upisala osmi trijumf i nalazi se na trećem mjestu, a ujedno je osigurala plej-of. Pelister je deseti sa učinkom 5-7.

Podgorica je loše otvorila meč, pa je rival u ranoj fazi meča imao pet poena prednosti 12:7. Naša ekipa je tokom drugog dijela imala i deset poena minusa 37:27, ali je reagovala do velikog odmora i prepolovila zaostatak.

Podgorica je u drugo poluvrijeme ušla bolje, stigla do izjednačenja 46:46, ali nakon toga je opet stala.

Pelister je uoči posljednjih deset minuta imala osam poena prednosti 66:58, a na startu četvrte četvrtine i plus 10 - 68:58.

Ipak, uslijedila je furiozna igra našeg predstavnika, koji je prvo izjednačio na 73:73, a onda u finišu dokrajčio rivala.

Dejlen Kunc je predvoio Podgoricu sa 19 poena, Fiip Anđušić je imao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova. Kljajević je ubacio 15, Brendon Slaj 14, a Milutin Đukanović 12 koševa.

U poraženom sastavu se istakao Andrej Maslinko sa 24 poena, Jure Planinić je ubacio 19 poena.

Podgorica "balon" u Širokom Brijegu završava u subotu (15 h) protiv Heliosa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније