Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

17. 01. 2024. 22:04 >> 22:04

EVROKUP

Budućnost ponovo u završnici poklekla, Rajt ponovo tragičar

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su od Arisa 76:75 u 15. kolu Evrokupa i tako značajno otežali sebi put u doigravanje ovog evropskog takmičenja.

Ponovo sličan scenario kao i u prvoj utakmici. "Plavo-bijeli" su vodili, doduše ne sa 17 poena razlike, ali su imali prednost, koja se potom istopila kako se kraj približavao.

Tragičar je ponovo, baš kao i u prvoj utakmici bio Mekinli Rajt.

Prvo je dok su "plavo-bijeli" imali prednost na 36 sekundi do kraja, digao trojku i promašio, Aris nije tada iskoristio napad, a američki plej je ponovo odlučio da proba "popravni" ali ni iz ulaza nije uspio da pogodi.

Kasnije su u odbrani zakazali Džons i Tanasković, budući da nisu gradili dobro nakon šuta Harela, pa je Galiant iz ofanzivnog skoka prikucao loptu za prednost Arisa.

Na osam stotinki do kraja, nakon tajmauta probala je Budućnost ali Makundu nije bio precizan.

Rajt je na kraju bio najefikasniji u Budućnosti sa 14 poena (1/5 za tri poena), uz pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri skoka. Jogi Ferel je dao 13, Nikola Tanasković 10.

Kod Arisa Vasilis Toliopulos je dao 20 poena, Roberto Galiant je dao 14.

Do kraja ima još tri kola, i podgoričkoj ekipi treba pravo malo čudo, da bi uspjela da izbori odlazak u plejof.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније