Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

18. 10. 2023. 20:42 >> 20:42

IGRAČ SA NAJVIŠE MEČEVA

Hajns: Nevjerovatno je biti rekorder pored toliko legendi

Centar Armanija iz Milana Kajl Hajns kazao je da je nevjerovatno dostignuće to što je postao rekorder Evrolige po broju odigranih mečeva.

Hajns je sinoć protiv Olimpijakosa odigrao 393. utakmicu u elitnom takmičenju i tako na vječnoj listi prestigao prethodnog rekordera Paulijusa Jankunasa.

Armani je pobijedio Olimpijakos 65:53, što je ujedno bila i 300. pobjeda trenera Etorea Mesine u Evroligi.

"Teško je ovo opisati riječima. Veliki broj legendi je igrao u Evroligi, a pokraj njih da ja, Amerikanac, budem igrač sa najviše nastupa… to je nevjerovatno dostignuće“, rekao je Hajns.

On je u Armani stigao 2020. godine, a prethodno je u Evroligi igrao još za Bamberg, Olimpijakos i CSKA.

Tokom 13 sezone u kontinentalnom takmičenju, Hajns je četiri puta bio prvak. Triput je biran za najboljeg defanzivca, a prosječno bilježi 8,2 poena i 4,5 skokova.

Olimpija u narednom kolu Evrolige gostuje Realu u Madridu, u četvrtak od 20.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније