Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 05. 2013. 22:05   >>  22:05

SVI KAO JEDAN

Spanulis: Odbrana iz udžbenika

Igrači Olimpijakosa smatraju da je fantastična odbrana donijela pobjedu nad CSKA u polufinalu Fajnal-fora Evrolige u Londonu. Tim iz Pireja je deklasirao Moskovljane sa 69:52.

Kapiten Vasilis Spanulis i igrač meča Kajl Hajns  su naglasili  da je igra u odbrani u meču sa ruskim timom najbolja koju su vidjeli.

Najkorisniji igrač sezone u Evroligi Vasilis Spanilis se nije posebno istakao protiv CSKA (8p, 5sk, 4as), ali je kolektivna igra Grka sve nadomjestila.

"Sve vrijeme smo igrali sjajno u odbrani i to je pomoglo da pobijedimo teškog protivnika. Ovo je jedna od najboljih defanzivnih predstava koje sam ikada vidio! Igrali smo sjajno u odbrani i to smo uradili kao tim. Svi su igrali srčano. Poslije veoma teške sezone vratili smo se u finale Evrolige. Ostala je još jedna utakmica, odigrali smo ih 30 ove sezone i potrebna nam je još jedna pobjeda!",rekao je Spanulis nakon meča.

Igrač meča bio je drugi centar Olimpijakosa, Amerikanac Kajl Hajns je ostvario dabl-dabl sa 13 poena i 10 skokova

"Odigrali smo sjajno u odbrani. Trener nam je dao plan igre, a tim je odlično odigrao. Od početka smo željeli da postavimo naš tempo igre i uspjeli smo. Momci na parketu su igrali kao tim. Svi koji su ulazili igrali su dobro, odrađivali su svoj dio posla. Mislim da je ovo bila naša najbolja igra u odbrani ove sezone. Nadam se da ćemo odigrati još bolje u nedjelju!", istakao je Hajns.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније