Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

04. 05. 2024. 11:27 >> 11:27
Čitaj mi:

HOLANDSKI KLUB

Vitese u finansijskoj dubiozi zbog veza sa Abramovičem, bivši igrači sakupljaju novac

Holandski fudbalski klub Vitese iz Arnema prolazi kroz veliku finansijsku krizu zbog koje mu prijeti selidba u najniži rang takmienja.

Fudbalski savez Holandije oduzeo je 18 bodova Viteseu zbog njegovih veza sa Romanom Abramovičem nakon sankcija Rusiji od strane Evropske unije.

Račun kluba je pod blokadom, a potencijalni novi vlasnici, jedan američki fond, nisu mogli da preuzemu Vitese zbog nastalih komplikacija.

Holandski mediji navode da je Vitese dužan 18,8 miliona eura.

Ekipa je nakon oduzimanja bodova posljednja na tabeli Eredivizije sa samo dva boda.

Bivši igrači Vitesea su se uključili u akciju pomoći i sakupili skoro milion eura koje su uplaćene na poseban račun.

Ostaje da se vidi da li će klub uspjeti da izdejstvuje reprogam dugova ili će biti izbačen u najniži rang pa bi u tom slučaju prikupljeni novac bio iskorišćen za novi početak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније