Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 03. 2014. 22:43 >> 18:18

ZAPALIO SE MOTOR

Košarkaši Nižnjeg izbjegli tragediju!

Avion "Boing 737" u kojem su bili i košarkaši Nižnjeg Novgoroda prinudno je sletio u Berlin. Kako prenosi "Itar-Tass" tokom leta se zapalio jedan od motora, a prema preliminarnim informacijama uzrok je bila ptica, koja je udarila u turbinu.

Srećom, nijedan od članova posade nije povrijeđen.

“Bili smo uplašeni. Čula su se dva udara, a zatim se motor zapalio. Avion je kružio oko sat vremena oko Berlina, gorivo se trošilo... Nijesmo znali šta da očekujemo. Hvala Bogu, avion je poslije sat vremena kruženja uspješno sletio i tek tada smo odahnuli“, rekao je trener Nižnjeg Zoran Lukić.

Ruski tim u srijedu u Berlinu igra prvi meč četvrtfinala Evrokupa protiv Albe, a da nije bilo ni malo naivno potvrdio je i centar Nižnjeg Primož Brezec, koji je na Tviter okačio i fotografiju jednog od krila aviona.

“Pilot mi je, poslije slijetanja, rekao da smo baš imali sreće“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније