Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

28. 06. 2023. 16:05 >> 16:19

ZVANIČNO

Džikić produžio ugovor sa Hapoelom na još tri godine

Trener Hapoela iz Jerusalima Aleksandar Džikić produžio je ugovor sa klubom do kraja sezone 2025/2026, saopštili su Izraelci.

Srpski stručnjak je prošle sezone vodio tim do osvajanja državnog kupa i finala Lige šampiona.

"Razumjeli smo se u onome u šta vjerujemo, šta su naši ciljevi i razumijevanje značaja procesa i puta na kom se nalazimo. Posvećen sam svemu tome", poručio je bivši trener Budućnosti.

Džikić je trenersku karijeru započeo u Beovuku, a potom je bio aistent u Partizanu i Minesoti. Samostalno je vodio Olimpiju, Lijetuvos Ritas, Krku, Partizan, Budućnost, Estudijantes i Hapoelu.

Predvodio je i selekciju Sjeverne Makedonije 2014. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније