Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

08. 03. 2023. 22:30 >> 22:41

EVROLIGA

Crvena zvezda ubjedljiva protiv desetkovanog Efesa

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivo su savladali ekipu Anadolu Efesa 94:75 (20:25, 29:20, 19:22, 26:8 ) u 27. kolu Evrolige i prekinula niz od tri uzastopna poraza u svim takmičenjima.

Najefikasniji u timu Duška Ivanovića bio je Fakundo Kampaco sa 22 poena, tri skoka i šest asistencija. Pratio ga je Ognjen Dobrić sa 15 koševa, a po 10 su dodali Ben Bentil i Luka Mitrović. 

Kod aktuelnog šampiona Evrope istakli su se Rodrig Bobua i Ante Žižić sa po 16 poena, Vili Klajburn je dodao 12 koševa i sakupio devet skokova, a meč su zbog povreda propustili Vasilije Micić i Šejn Larkin.

Crveno-bijeli su ovom pobjedom zadržali šanse da se nađu u TOP 8 sa učinkom 12-15.

Efes je u nešto boljoj poziciji sa polovičnim učinkom 13-13.

Zvezda u narednom kolu gostuje Panatinaikosu, dok će Efes dočekati Makabi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније