Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

24. 02. 2023. 15:49 >> 15:57

UZ SKOLU I GASOLA

Karmelo Entoni ambasador Mundobasketa

Ambasador FIBA za naredno Svjetsko prvenstvo u košarci postao je legendarni Karmelo Entoni, koji se tako pridružio Luisu Skoli i Pau Gasolu.

Pau, Luis i Karmelo promovisaće Mundobasket koji će se igrati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Entoni je rekao da je sa ponosom predstavljao SAD na najvećoj svjetskoj sceni, i da je Svjetsko prvenstvo najteže takmičenje u međunarodnoj košarci. Smatra da je sve je u pronalaženju savršenog balansa između talenta, individualnih kvaliteta i sjajne hemije.

"Radujem se što ću biti podrška svim igračima na Svjetskom prvenstvu ove godine i što ću slaviti sport na globalnom nivou“, rekao je Entoni.

Karmelo će u petak pratiti utakmicu kvalifikacija za SP između Filipina i Libana koja se igra u Manili i spremiće se za sve ono što ga čeka krajem avgusta kao ambasadora takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније