Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 01. 2014. 18:48 >> 19:22

SAVEZ ĆUTI

Duško Ivanović novi selektor BiH?

Naš košarkaški stručnjak Duško Ivanović, prema pisanju bosanskih medija, mogao bi na klupi nacionalnog tima Bosne i Hercegovine naslijediti Aleksandra Petrovića.

Naime, prema saznanjima portala "Klix.ba", postignut je načelan dogovoru s 56-godišnjim proslavljenim stručnjakom, ali u bosanskohercegovačkom nacionalnom savezu "nemaju nikakav komentar" za medije.

"Nemam nikakav komentar. Pregovaramo i pokušavamo nešto da napravimo, ali nam mediji konstantno kvare posao. Raskinuo sam ugovore sa svim medijskim pokroviteljima zato što ne želim da radim ni sa kim. Mediji miniraju pregovore", izjavio je za "Sportsport.ba" generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Harun Mahmutović.

Ne treba zaboraviti činjenicu da je Ivanović u odličnim odnosima s najboljim košarkašem i kapitenom reprezentacije BiH Mirzom Teletovićem sa kojim je sarađivao u Španiji.

Ivanović je tokom karijere dva puta bio šampion Španija sa Tau Keramikom (danas Laboral Kuča), a osvojio je i četiri Kupa kralja.

Pored kluba iz Baskije vodio je još Budućnost, Split, Đironu, Limož, Barselonu u Lijetuvos Ritas, a kao selektor je radio u Švajcarskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније