Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ I. P. ]

22. 08. 2022. 21:32 >> 21:29

POZVANI IGRAČI NA OKUPLJANJE

Cibona počela pripreme za novu sezonu

Košarkaški klub Cibona objavio je danas da je službeno počeo pripreme za novu sezonu u kojoj će nastupati u hrvatskoj Premijer ligi i u ABA ligi, a trener Josip Sesar je na prvo okupljanje u dvorani Dražen Petrović u ponedjeljak ujutro pozvao sve igrače pod ugovorom.


Sesar je za sada prozvao osam igrača: Krešimira Radovčića, Ivana Majcunića, Svena Smajlagića, Krešimira Ljubičića, Lovru Mazalina, Bornu Kapustu, Ivana Perasovića i Blaža Mesičeka, prenijela je Hina.

"Srećni smo da danas možemo i službeno da objavimo da će Cibona ući u 2022/2023. sezonu hrvatske Premijer lige i ABA lige. Iza nas je radno ljeto u kom nam je glavni cilj bio spasiti klub od stečaja. Naslijedili smo klub u velikim dugovima, pred nama je i dalje težak put, ali situacija je dobila srećan epilog, konkretnu kratkoročnu i dugoročnu strategiju i nadam se da ćemo sljedeće godine razgovarati o jednoj novoj, snažnoj Ciboni", izjavio je direktor kluba Ivan Matasić.

"Ovo je sezona oporavka i stabilizacije kluba, radimo na rješavanju kompleksnih finansijskih pitanja i vraćamo Cibonu na pravi put.. Hvala svima koji su prepoznali ozbiljnost i dugoročne planove ove Uprave, podržali nas i omogućili da danas odradimo prvi trening. Pred nama je izazovna sezona, ali uvjeren sam da smo pronašli naš put i da imamo jake saveznike", dodao je on.

"Trenutno smo u pregovorima sa igračima kako bi oformili tim. Osjećaji oko i unutar ekipe čine mi se vrlo pozitivnim. Počeli smo dobro da radimo i sa velikim entuzijazmom, grupa je sastavljena od kvalitetnih mladih igrača, a angažovali smo trenera koji može razviti našu igru i donijeti dodanu vrijednost klubu. U fokusu su nam mlađe kategorije u koje planiramo i dalje da ulažemo i razvijamo talente, to je sigurno dugoročna strategija ove Uprave", nadovezao se sportski direktor kluba Marin Rozić.

Košarkaški klub Cibona jedan je od najstarijih i najuglednijih sportskih klubova u Hrvatskoj, a ovo je 35. sezona u kojoj će Vukovi zaigrati u Draženovom domu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније