Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

09. 10. 2023. 22:06 >> 22:10

ABA LIGA

Hrvatski klubovi i dalje bez pobjede, FMP savladao Cibonu u Zagrebu

Košarkaši FPM-a savladali su u "Draženovom domu" ekipu Cibone 93:89 (20:22, 31:21, 14:27, 24:23).

Ciboni je "presudila" treća četvrtina u kojoj su postigli svega 14, a primili 27 poena, iako su na poluvremenu imali osam poena prednosti (51:43).

Klub iz Železnika je sredinom posljednje četvrtine imao plus devet (87:78), ali su "Cibosi" uspjeli da utakmicu uvedu u neizvjesnu završnicu u kojoj se bolje snašao tim iz predgrađa Beograda, koji je pogocima Bojana Subotića sa linije penala osigurao prvu pobjedu u regionalnom takmičenju.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Ugo Beson sa 22 poena, poena manje ubacio je Aleksa Stepanović, a dvocifreni je bio i Balša Živanović sa 11 koševa.

U zagrebačkoj ekipi istaako se Aleks Stein sa 18 poena i pet asistencija.

Cibona nakon dva kola nema pobjedu, baš kao ni druga dva hrvatska predstavnika, Split i Zadar, a bez trijumfa su i barski Mornar i Mega Basket.

Cibona će u narednom kolu gostovati akutelnom šampionu Partizanu, a FMP će dočekati Megu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније