Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 11. 2013. 22:56 >> 23:06

EVROLIGA

Obradović rasplakao "Pionir", pobjeda Barse

Željko Obradović nije imao milosti prema svom voljenom klubu - Fenerbahče je slavio u "paklu" "Pionira" protiv Partizana sa 88:78 u meču 4. kola Evrolige. Meč su obilježile sudije. Čak pet tehničkih grešaka dosudili su arbitri (Španac,Grk i Ukrajinac), a dvije je zaradio trener Partizana Duško Vujošević koji je isključen početkom drugog dijela. Barselona je u derbiju savladala CSKA 79:70.

Partizan je odlično otvorio utakmicu zahvaljujući sjajnoj odbrani koju je pratila i dobra igra u tranziciji. Međutim, Mekejleb je vezao 5 uzastopnih poena u kratkom vremenskom periodu i Fener je uhvatio priključak. Na kraju prve četvrtine rezultat je 17:13 za Partizan.

U drugom kvartalu gledana je igra koš za koš, da bi Partizan u finišu poluvremena uspio malo da se odvoji – 38:30 za domaćina nakonn 20 minuta.

U drugom poluvremenu je isključen  DuškoVujošević. Fener u veoma kratkom vremenskom periodu pravi seriju 9:0 i prilazi na minus 1. U narednom minutu Gagić je dobio tehničku.

Potom se razigrao  Bojan Bogdanović, koji sjajnim šutem za tri poena dovodi Fener u vođstvo. U trećem periodu Fener je postigao čak 30 poena, pa je turska ekipa povela nakon treće dionice.

Četvrti period otvorio je Emir Preldžić nevjerovatno trojkom sa više od 9 metara. I Bogdanović pogađa nekoliko ludih šuteva i Fenerbahče dolazi do najveće prednosti od 13 poena razlike. Do kraja meča tim Željak Obradovića je iskusno sačuvao vođstvo do konačnih  78:88.

CSKA je u Barseloni imao prednost poslije prvih 20 minuta imao prednost od pet poena, ali su puleni Etorea Mesine odigrali očajno u trećoj dionici i zabilježili drugi uzastopni poraz.

Huan Navaro je ubacio 20 poena i pokazao da ulazi u formu.

U posljednjem susretugrupe "C" Olimpijakos je savladao Montepaski na gostovanju 70:62 čime je vezao četvrti trijumf u Evroligi.

Budiveljnik je poslije pobede nad Partizanom pretrpio poraz na gostovanju Nanteru 80:61. Francuski sastav je dominirao tokom čitavog meča, a konačan rezultat je mogao da bude ubjedjiviji da Nanter nije “smanjio gas“ u finišu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније