Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 04. 2018. 21:39 >> 21:32

EVROLIGA

CSKA opet bolji od Himkija, na korak od fajnal-fora

Košarkaši CSKA iz Moskve poveli su sa 2:0 u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige protiv Himkija, pošto su večeras na svom terenu slavili sa 89:84 (24:22, 19:23, 25:21, 21:18).

Moskovljani, koji su nastupili bez povrijeđenog Nanda De Koloa, ponovo su se namučili protiv gradskog rivala, ali su ipak uspjeli da dođu do pobjede koja ih je dovela na samo korak od plasmana na fajnal-for Evrolige u Beogradu.

Najzaslužniji za pobjedu CSKA bio je Serhio Rodriges sa 26 poena i 10 asistencija, dok je Kori Higins postigao 19.

S druge strane u ekipi Himkija istakao se Entoni Gil sa 24 poena, dok je Aleksej Šved dodao 12, uz sedam asistencija, a Stefan Marković ubacio je 11.

Treća utakmica igraće se naredne srijede, a domaćin će biti Himki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније