Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2018. 21:59 >> 22:26

ABA LIGA

Partizan ostao u trci za doigravanje

Košarkaši Partizana ostali su u trci za osvajanje četvrtog mjesta, pošto su večeras u 19. kolu ABA lige pobijedili Mega Bemaks sa 89:73 (22:14, 27:17, 22:21, 18:21).

Najistaknutiji u pobjedničkom timu bio je Bodža Si sa 17 poena i devet skokova, dok je Najdžel Vilijams-Gos dodao takodje 17 poena

U ekipi Mege istakao se Vlatko Čančar sa 12 poena, a 11 je dodao Nikola Rebić.

Partizan je ovom pobjedom ostao u trci za plej-of ABA lige, pošto su sada peti sa skorom od 10 pobjeda i devet poraza, a Mega je 10. sa šest trijumfa i 13 poraza.

Partizan je bolje počeo utakmicu i nakon tri minuta igre imao prednost 8:0. Košarkaši Mege su nakon toga uspjeli da pronađu pravi ritam u igri i naprave seriju 7:0 za koju su bili zaslužni Ognjen Jaramaz i Nikola Rebić. Crno-bijeli su zatim ponovo zaigrali jače u odbrani, i predvođeni Vilijams-Gosom prvu četvrtinu završili sa osam poena prednosti 22:14.

Košarkaši Partizana su nastavili istim tempom i u drugoj četvrtini. Sredinom dionice je nakon dobre odbrane Kvame Von pogodio za dva poena i Partizanu donio prvu dvocifrenu prednost na utakmici 33:22. Gosti nijesu uspjeli ozbiljnije da zaprijete i ugroze prednost Partizana i na veliki odmor su otišli sa 18 poena zaostatka 49:31.

Drugo poluvrijeme nije donijelo veće promjene na terenu. Crno-bijeli su i dalje uvećavali svoju prednost i nakon pet minuta igre imali su 23 poena više od gostujuće ekipe, 63:40.

Partizan je i u posljednjoj dionici u potpunosti kontrolisao utakmicu. Čuvali su prednost i rutinski priveli utakmicu kraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније