Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

01. 11. 2017. 20:56 >> 21:50
4

PRVI PORAZ U EUROKUPU

Moćni Bajern slavio u punoj "Morači"

Košarkaši Budućnost Volija večeras u Podgorici izgubili su od minhenskog Bajerna 76:60 u utakmici četvrtog kola B grupe Eurokupa.

Nakon tri pobjede u Eurokupu, došao je red i na prvi poraz na evropskom tlu - košarkaši Budućnosti Volija pognute glave napustili su parket nakon meča sa Bajernom. Bavarski gigant, sigurno jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja i plasman u Euroligu savladao je plave 76:60.

Naš tim je odlično otvorio meč, zahvaljujući šutevima van linije 6,75 metara stigao do +7 (12:5), ali su se gosti vratili u igru do kraja prve četvrtine, a onda ubacili u brzinu više. Bajern je na krilima Bukera i Đedovića preuzeo kontrolu reketa prije svega, a onda i kompletne utakmice i serijom 12:0 napravio prvu osjetniju prednost (22:34).

Izabranici Aleksandra Džikića su pokušavali ds se vrate u igru, ali kad god bi Budućnost prijetila njegov kolega sa klupe Bajerna Aleksandar Đorđević je uvijek imao spreman odgovor i raspoloženog igrača u timu.

Najefikasniji u redovima Budućnosti bili su Kajl Lendri sa 15 poena i njegov imenjak Gibson sa 13, dok su se u redovima Bajerna istakli gore pomenuti Buker sa 15, Đedović je ubacio 13, a Cirbes dodao 10.

Kompletnu statistiku utakmice možete pogledati OVDJE.

Plavi će u narednom, 5. kolu Eurokupa 7. novembra gostovati litvanskom Lietkabelisu, prije toga za nedjelju (17 sati) je u Morači zakazan crnogorski derbi protiv Mornara.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније