Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2017. 11:54 >> 11:26

OL-STAR KRILNI IGRAČ

Gordon Hejvord i zvanično u Bostonu

Američki košarkaški klub Boston saopštio je da je kompletirao dovođenje ol-star krilnog igrača Gordona Hejvorda.

Hejvord je svih dosadašnjih sedam sezona u NBA ligi proveo u Juti, ali je početkom ovog mjeseca objavio da postaje slobodan igrač i očekivalo se da će preći u Boston kod svog trenera iz univerzitetskih dana Breda Stivensa, što se na kraju i dogodilo.

Iako Seltiksi nijesu objavili finansijske detalje ugovora, američki mediji navode da je Hejvord dobio maksimalnih 128 miliona dolara za četiri sezone.

Hejvord (27) je prošle sezone imao najbolje učinke u karijeri po broju poena (21,9) i skokova (5,4), a tome je dodao i 3,5 asistencije uz jednu osvojenu loptu po utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније