Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila: M.M.Lj. [ Mina/B92 ]

16. 04. 2017. 10:36 >> 10:10

NBA

Klivlend slavio, Pejsersi promašili šut za pobjedu

Branilac trofeja, Klivlend poveo je na startu četvrtfinalne runde plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Klivlend je pred svojim navijačima pobijedio Indijanu 109:108.

Kavsi su vodili tokom većeg dijela meča, na prelazu iz treće u posljednju četvrtinu imali i dvocifrenu razliku, ali su Pejsersi trojkom Pola Džordža uz promašaj Lebrona Džejmsa izborili šut za pobjedu.

Međutim, šampion je sjajnom odbranom na Džordžu u poslednjim sekundima naterao Pejserse da na pobjedu idu preko Si Džeja Majlsa, koji nije uspieo da pogodi iz teške pozicije.

Džejms najavio je dominaciju u plej-ofu sa 32 poena (12/20 iz igre), 13 asistencija, šest skokova i tri ukradene lopte, a bio je skoro perfektan u prva dva perioda (14p, 5/6 iz igrre, 8as, 4sk).

Pratili su ga Kajri Irving, koji se ispromašivao za 23 poena (11/27, 1/9 trojke), uz šest asistencija, te Kevin Lav sa 17 poena, dok je 11 ubacio Čening Fraj.

Na Istoku, pobjedu je upisao i Milvoki, koji je kao gost slavio protiv Toronta 97:83.

U Zapadnoj konferenciji pobjede su upisali i košarkaši San Antonija i Jute.

San Antonio je savladao Memfis 111:82, dok je Juta kao gost pobijedila Los Anđeles Kliperse 97:95.

U plej-ofu igra se na četiri pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније