Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

24. 03. 2017. 22:55 >> 22:48
3

EVROLIGA

Poraz Zvezde u Barseloni

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od Barselone sa 54:67 (18:17, 11:15, 14:20, 11:15) u utakmici 28. kola Evrolige.

Crveno-bijeli su poslije 13. poraza od početka sezone na osmom mjestu na tabeli, odnosno imaju trijumf više od Darušafake. Barselona je na 11. poziciji sa skorom od 11 pobjeda i 17 poraza.

Izabranici Dejana Radonjića su se dobro držali u prvom poluvremenu, na kraju prve dionice su imali minimalnu prednost, a na veliki odmor se otišlo sa plus tri za Barselonu.

Košarkaši Barselone su sjajno počeli treću dionicu, pogađali su za tri poena, pa su poslije četiti minuta igre stigli do dvocifrene prednosti.

Zvezda se nije predavala pa je na četiri minuta prije kraja meča spustila razliku na šest poena, ali je Koponen ubrzo nakon toga pogodio trojku i definitivno prelomio meč.

Niko od igrača Zvezde na večerašnjem meču nije imao dvocifreni učinak, a najefikasniji su bili Nejt Volters, Luka Mitrović i Čarls Dženkins sa po osam poena.

Barselonu je do pobjede vodio Stratos Perperoglu sa 17 poena, dok je Peteri Kaponen dodao 13.

Zvezda u narednom kolu dočekuje Uniks, dok Barselona na svom terenu igra protiv Makabija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније