Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 05. 2017. 20:03 >> 19:36

CSKA PREDAO KRUNU

Olimpijakos preokretom do finala

Košarkaši Olimpijakosa igraće u finalu Evrolige, pošto su u prvom polufunalu fajnal-fora u Istanbulu eliminisali aktuelnog prvaka Evrope moskovski CSKA 82:78 .

"Armejci" su tokom većeg dijela meča kontrolisali dešavanja na parketu, na poluvremenu su imali plus sedam (40:33), a nakon 30 minuta igre četiri poena viška (64:60). CSKA je sve do pet minuta prije kraja odolijevao (69:64), a onda je na scenu stupio Vasilis Spanulis.

Plej Olimpijakosa je ubacio sedam poena, priključio mu se Erik Grin koji je postigao dvije trojke i tim iz Pireja je preokrenuo (79:76), na četrdesetak sekundi prije kraja.

Grci su potom u penal završnici sačuvali pobjedu i izborili plasman u finale. Papanikolau Printezis i Spanulis su ubacili po 14 poena, dok je Mancaris dodao 12.

U poraženom sastavu najbolji je bio Teodosić sa 23 poena, De Kolo je ubacio 14, a Džekson 12.

Olimpijakos će se u nedjelju u finalu sastati sa boljim iz duela između Fenerbahčea i Real Madrida, dok će poraženi iz tog duela igrati za treće mjesto protiv CSKA. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније