Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 06. 2013. 17:28 >> 17:30

ZNAČAJNA POBJEDA

Baletić:Važno je slaviti na startu

Selektor košarkašica Crne Gore Miodrag Baletić istakao je da je dobra odbrana imala presudnu ulogu u pobjedi nad Slovačkom, na otvaranju šampionata.

“Kada smo počeli da igramo dobru odbranu i kada su djevojke prihvatile one savjete koje smo im dali nakon uvida u igru protivnika, koji je bio detaljno analiziran, onda je došla do izražaja naša igra u napadu i odbrani. Ostvarili smo značajnu pobjedu, jer je uvijek važno slaviti na startu velikog takmičenja, a sada nas očekuju još dva teška meča u grupi u kojima ćemo nastojati da i pored problema koji nas prate, odigramo na najbolji mogući način“, rekao je Baletić za sajt KSCG.

Naredni protivnik je Turska, vicešampion Evrope i veliki dužnik sa prošlog prvenstva, zbog poraza u četvrfinalu.

„Sada se okrećemo duelu protiv Turske, koja je aktuelni vicešampion Evrope što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Nama je Turska protivnik kao i svi drugi, iako mnogi smatraju da će igračice imati veći motiv kako bi se revanširale protivniku za poraz u četvrtfinalu prethodnog šampionata Evrope u Poljskoj prije dvije godine. Može da se desi kod jednog dijela ekipe da postoji veći motiv da se ostvari pobjeda u tom duelu, ali sigurno je da nema nervoze i pritiska, što bi moglo da nas odvede u nešto što ne bi bio dobar pristup igri. Poslije pobjede nad Slovačkom, lakše je igrati protiv Turske, ali nema opuštanja i ne treba nijednog trenutka da pomislimo da je posao u grupi završen“ , kazao je selektor Baletić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније