Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 06. 2013. 23:06 >> 23:06

PRVA ZVIJEZDA

Šarlot želi Boša?

Krilni centar Majamija Kris Boš prva je želja Šarlota za naredno ljeto, čime uprava kluba, na čelu sa Majklom Džordanom, želi da prekine niz očajnih sezona.

Projekat rekonstrukcije tima “ Bobketsa“ nije išao po planu, sezonu su završili sa učinkom 21-61. Zbog svega toga Džordan je sve bliži odluci da promijeni taktiku građenja tima od draftovanih igrača,pa je Kris Boš igrač koji će biti promovisan u prvu zvijezdu tima.

Te glasine su potkrijepljene činjenicom da je nekadašnji košarkaš Toronto Reptorsa nezadovoljan statusom u Majamiju i otvoreno pokazuje da mu se ne sviđa da bude u sjenci Lebrona Džejmsa.

Boš je u regularnom dijelu sezone bilježio preko 16 poena i skoro sedam skokova, dok mu je prosjek manji u plej-ofu gdje postiže po 12 poena uz 6,5 uhvaćenih lopti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније