Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 06. 2013. 21:12 >> 21:12

OTIŠLI PRIJE KRAJA

Boš navijačima: Ne vraćite se na 7. meč

Poslije šeste utakmice finala plej-ofa NBA lige između Majamija i San Antonija, domaći igrači bili su bijesni zbog toga što je više hiljada navijača prije vremena napustilo arenu, ne vjerujući u preokret Hita.

Navijači su razočarano ustajali sa stolica i odlazili napolje, kako bi, "izbjegavali gužve u saobraćaju", ali to nije bilo dovoljno dobro opravdanje za Lebrona i drugove.

Ponašanje dijela navijača najviše je pogodilo Krisa Boša koji im je poručio pred sedmi duel koji se igra u noći između četvrtka i petka:

"Za sve one koji su nas napustili, nemojte da se vraćate ni na sedmi meč. Ostanite kod kuće i gledajte nas preko televizije. Želimo da samo oni koji vjeruju u ovaj tim budu sa nama u dvorani", rekao je Boš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније