Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 05. 2013. 12:18   >>  12:18

SMEJENE NA KLUPAMA

Hornaček preuzeo Finiks, Kliford Bobketse

Finiks Sansi i Šarlot Bobketsi, timovi koji su bili među najlošijim ove sezone u NBA ligi, dobili su nove trenere.

Bivši igrač Juta Džeza Džef Hornaček predvodiće tim iz Arizone, dok će na klupu Bobketsa biti Stiv Kliford. Obojici je ovo prvi posao glavnog trenera u najboljoj košarkaškoj ligi.

Kandidati za mjesto trenera Finiksa bili su i Elston Taner, Den Majerle i srpski stručnjak Igor Kokoškov.

Hornaček je posljednjih godina bio asistent u Juti, a njegov dolazak na čelo Sansa šaljivo su prokomentarisali Čarls Barkli i Šekil O'Nil, prenosi Sport klub.

"Čestitam, dobrodošao na Titanik", rekao je Barkli, "A ko je vlasnik Titanika?", pitao ga je O'Nil.

Kroford je do sada je bio pomoćnik Van Gandiju u Njujorku, a radio je i u Hjustonu i Orlandu. Prošle sezone bio je član stručnog štaba Los Anđeles Lejkersa.

Finiks je regularni dio sezone završio kao posljednji tim Zapadne konferencije sa 25 pobjeda i 57 poraza, dok je Šarlot sa 21 pobjedom i 56 poraza bio pretposljednji tim Istoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније