Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 05. 2013. 09:19 >> 10:26

DUŽI OPORAVAK

Srbija u Sloveniji bez Teodosića?

Nakon jučerašnje objave da se plejmejker CSKA Miloš Teodosić povrijedio, iz uprave kluba stigle su nove informacije. Jedan od najboljih plejmejkera Evrope nakon operacije pauziraće dva do četiri mjeseca, zbog čega će vjerovatno propustiti Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

"Za par dana znaćemo kada će operacija biti obavljena. Pauza poslije operativnog zahvata trajaće između dva i četiri mjeseca", saopštio je predsjednik CSKA Andrej Vatutin.

Teodosić je povrijedio tibulu (kost potkoljenice) u nedjelju, na revanš meču Kupa protiv Himkija, što je novi peh za ekipu Dude Ivkovića.

Eurobasket u Sloveni počinje 4. septembra, a prema prvim prognozama male su šanse da srpski plejmejker zaigra na tom prvenstvu.

Ove sezone Teodosić je prosječno bilježio 10,2 poena uz 3,9 asistencija u VTB ligi, dok je u Evroligi imao 12,7 poena uz 4,9 asistencija i 2,8 skokova. Sa „orlovima“ ima osvojeno srebro na Evropskom prvenstvu u Poljskoj 2009.

Srbija u Sloveniji igra u grupi sa Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom, Makedonijom, Litvanijom i Letonijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније