Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

11. 07. 2023. 13:57 >> 14:29

TREĆE POJAČANjE

Teodosić novi igrač Zvezde

Jedan od najboljih evropskih plejmejkera Miloš Teodosić novi je igrač Crvene zvezde.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije potpisao je ugovor na godinu dana.

Teodosić je tako postao treće pojačanje Crvene zvzede u ovm prelazom roku, poslije povratnika Dejana Davidovca i crnogorskog reprezentativca Marka Simonovića.

"Proslavljeni srpski košarkaš i jedan od najtrofejnijih igrača naše zemlje, Miloš Teodosić, novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet!Dobro došao Teo!“, poručili su crveno-bijeli.

Teodosić je u prethodne četiri godine igrao za Virtus .

Iskusni plejmejker je ponikao u FMP Železniku, iz kojeg je prešao u Olimpijakos. Potom je šest godina proveo u moskovskom CSKA, sa kojim je bio šampion Evrope. Uslijedila je dvogodišnja epizoda u NBA ligi, gde je nastupao za Los Anđeles Kliperse, prije povratka u Evropu i odlazak u Virtus.

Za najkorisnijeg igrača Evrolige proglašen je 2010. godine.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tri srebrne medalje, na Evropskom prvenstvu 2009, Svjetskom prvenstvu 2014. i Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније