Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 05. 2013. 08:56 >> 12:53

NBA PLEJ OF

Majami poražen, Lebron tragičar

Prvu utakmicu Lebron Džejms je spasio u posljednjoj sekundi, ali sinoć je Indijana uspjela da napravi brejk. Šampion je savladan na svom terenu 93:97.

Lebron je bio junak prvog meča, činilo se da će tako biti i u drugom, ali dvije izgubljene lopte u finišu meča sve su pokvarile.

U posljednjem minutu najbolji igrač Majamija dva puta je vodio napad i oba puta mu je Dejvid Vest sjajnom odbranom ukrao loptu.

Pejsersi nijesu uspjeli da odmah ovjere pobjedu zbog loše organizacije u napadu, ali nakon druge greške Lebrona Džordž Hil sa dva slobodna bacanja je osigurao pobjedu.

Do tog posljednjeg minuta Lebron je bio odličan.  Postigao je 36 poena, imao i 8 skokova i 3 asistencije, ali je završio kao tragičar.

Uz Lebrona, kod Majamija, izdvojili su se Boš sa 17 poena, Vejd sa 14. Majami je imao sedam skokova manje, nešto slabiji šut, ali utakmica je bila otvorena, odlučili su kao i u prvom meču detalji, odnosno sjajan finiš.

U ekipi Indijane najbolji je bio Hibert sa 29 poena, što mu je i rekord karijere u plej ofu. Džordž je ubacio 22 poena, Hil 19. Kompletna prva petorka Pejsersa bila je dvocifrena, dok je učinak klupe svega 5 poena.

Sjutra veče se serija seli u Indijanapolis, gdje nas, sudeći po prvim duelima, očekuju zanimljive utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније