Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 04. 2013. 19:13 >> 19:13

STRAH

Mesijev otac: Kad Leo prestane sa fudbalom, to je kraj sna

Otac najboljeg fudbalera svijeta Lea Mesija priznao je da ga plaši pomisao da će njegov sin jednom prestati da igra fudbal.

U intervjuu za njemački list Kiker, Horhe Mesi je istakao da baš prije nekoliko dana o tome pričao sa svojom suprugom.

"Mislim da će taj dan, kada Leo prestane sa fudbalom, za sve nas biti kraj sna i surovo buđenje. Nikada više neću gledati fudbal. Volim, obožavam ovu igru i šokira me saznanje da će moj sin jednom reći "zbogom" fudbalu. Ne želim ni da zamišljam kako će taj trenutak izgledati", otkrio je Mesijev otac.

On je potom još jednom ispričao zbog čega je Leo kao dječak došao baš u Barselonu - malom Leu je na pregledima utvrđen hormonalni poremećaj (zaustavljen rast), čije bi liječenje tokom tri godine koštalo 900 dolara mjesečno.

"Mislim da svi znaju da smo pristali jer je Barselona odlučila da finansijski isprati te tretmane na kojima je Leo bio kao dječak. Da li bi bio u Barsi da nije bilo toga? Ne znam. Da mom sinu nijesu bile potrebne terapije, ne bi ni bili spojeni sa Barselonom. Svi smo u kući donijeli tu odluku, da idemo u Barselonu. Sjećam se da smo sjedeli za stolom supruga, djeca i ja", ispričao je Horhe Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније