Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 04. 2013. 20:14 >> 20:14

TEŽAK PERIOD

Perota: Derbi sa Laciom ključni meč

Vezni igrač Rome, Simone Perota, smatra da će gradski derbi protiv Lacija biti ključan u borbi za mjesto koje vodi u Evropu naredne sezone.

Samo tri boda razdvajaju Lacio i Romu, a u ponedjeljak će u međusobnom duelu odlučili putnika u evropska takmičenja.

"Čeka nas veoma teška utakmica. Ulazimo u težak period, i znamo koje sve opasnosti sa sobom nosi derbi. Pripremamo se za ovu utakmicu znajući koliko ona znači navijačima i čitavom gradu. Biće ovo ključna utakmica, ali ne i posljednja šansa za našu ekipu", rekao je Perota.

Koliko je derbi važan, govori i činjenica da će predsjednik Rome Džejms Palota doputovati iz Bostona kako bi posmatrao ovaj meč.

"Ne želimo samo da damo poklon Paloti, nego i svim navijačima", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније