Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 12:51 >> 12:52

LEGENDA LIVERPULA

Džerardu spremaju novi ugovor

Kapiten Liverpula Stiven Džerard trebao bi da dobije novi ugovor, izjavio je njegov menadžer Brendan Rodžers.

Sadašnji ugovor legende Liverpula važi još godina dana, a uprava mu, kako kaže Rodžers, sprema novi, kako bi do kraja karijere ostao na Enfildu.

„Stivenu je ostala još jedna godina ugovora i o tome nas dvojica moramo razgovarati. On uopše nije želio da razgovara o novom ugovoru, jer je potpuno usresređen na ekipu i na ovu sezonu. To samo pokazuje o kakvoj se osobi radi“, rekao je Rodgers.

Menadžer „Redsa“ smatra da je Džerard, zbog svog profesionalizma, u istoj kategoriji kao Rajan Gigs u Mančester Junajtedu.

„Takvi igrači, koji su pazili na svoje karijere, mogu dugo trajati“, dodao je Rodžers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније