Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 11. 2014. 11:26 >> 11:25
1

SKROMNI MESI

Sanjao nijesam da ću biti najbolji u istoriji

Lionel Mesi, u pobjedi Barselone protiv Sevilje (5:1) postao je najbolji strijelac u istoriji španskog prvenstva. Čudesni Argentinac srušio je rekord Telma Zare koji je, između 1940. i 1955. godine, mrežu u Primeri zatresao 251 put. Mesi od sinoć ima dva gola više.

"Rekord sam ostvario zbog podrške toliko ljudi tokom mog vremena ovdje i želio bih ovaj uspjeh da posvetim svima njima. Hvala što ste uvijek uz mene. Ovo bih htio da posvetim i ljudima koji više nisu s nama, nikad vas neću zaboraviti. Hvala vam svima što ste uz mene", napisao je Mesi na svom Facebook profilu i prisjetio se svog prvog gola 2005. protiv Albasetea.

 "Kad sam postigao ovaj gol, nisam mogao ni zamisliti da bih mogao da dostignem bilo koji rekord, pogotovo ovaj koji je držao veliki Telmo Zara."

Pogledajte majstoriju majstora i iz 2005.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније