Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 11. 2014. 20:52 >> 20:51

ŠAMPION OPET POBJEGAO ROMI

Juve se mučio, ali slavio u Empoliju

Pirlo majstorskim golom pogurao Juventus ka pobjedi u Empoliju 2:0. Alvaro Morata potvrdio pobjedu. Šampion je ponovo pobjegao Romi na +3.

Juventus u prvom poluvremenu gotovo da nije napravio ozbiljniju šansu. Jedino je zaprijetio Vidal kada je šutirao pored gola.

U nastavku je šampion sabio rivala na njegovoj polovini. Markisio je šutirao pored gola, Kjelini je bio blizu, a onda poslije sat Pirlo prekida mučenje. Fenomenalno je izveo slobodan udarac i matirao Basija, 1:0 za Juve.

Nakon toga je sve bilo mnogo lakše, Markisio je pogodio stativu, zatim je Empoli imao zicer, ali je Bufon opet pokazao klasu i u padu spasio siguran gol.

Sve dileme oko pobjednika otklonio je Morata sjajnim udarcem za konačnih 2:0.

Ranije danas, Napoli je savladao Romu na "San Paolu" 2:0, pa je "Vučica" ponovo na tri boda zaostataka u odnosu na Juve.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније