Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 03. 2013. 00:13 >> 00:13

KVALIFIKACIJE ZA SP

Srbija - Škotska 2:0

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Škotsku sa 2:0 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu u 6. kolu grupe A mondijalskih kvalifikacija.

 

Ovim trijumfom "orlovi" su donekle zaliječili rane od zagrebačkog poraza, ali je Hrvatska preokretom slavila u Velsu sa 2:1 i time nastavila borbu udvoje sa Belgijom za prva dva mjesta, pošto su "đavoli" bili bolji od Makedonije sa 1:0.

Siniša Mihajlović napravio je čak šest izmjena u odnosu na meč sa Hrvatskom u Zagrebu, a povjerenje su ponovo dobili Ivanović, Subotić, Nastasić, Tošić i Đuričić.

Uporna igra isplatila se u nastavku, kada je junak postao dvostruki strijelac Filip Đuričić, donio drugu pobjedu Srbiji u kvalifikacijama i promilske šanse za baraž pretvorio u kakve-takve procente.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније