Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

17. 04. 2024. 11:54 >> 13:59
Čitaj mi:

revanš četvrtfinala lige šampiona

Derbi na "Etihadu", Mančester Siti dočekuje Real Madrid

Fudbaleri Sitija dočekaće ekipu Real Madrida na "Etihadu" u revanšu četvrtfinala LIge šampiona. Duel je na programu od 21h.

Prvi meč završen je bez pobjednika 3:3, gledao se veličanstven meč i velika borba na terenu.

Obje ekipe u  Mančesteru večeras imaju podjednake šanse da se domognu polufinala Lige šampiona.

Mančester Siti se nada prošlogodišnjem ishodu kada se Siti plasirao u finale poslije pobjede od 4:0 na svom teretu protiv Reala.

"Moramo da osjetimo taj pritisak. Ako se fokusiramo na trijumf prošle godine, nećemo imati dodatni podsticaj koji nam je potreban. Moramo da budemo "gladni" da bi smo se takmičili u ovom takmičenju, moramo da donesemo pravu energiju i potrebni su nam navijači. Ponekad ćemo morati da se branimo, jer je nemoguće dominirati tokom 90 minuta. Spremni smo da nastupimo na maksimalnom nivou", izjavio je trener Mančester Sitija Pep Gvardiola.

Sa druge strane, Real Madrid je rekorder u Ligi šampiona sa 14 titula te ih ne treba otpisivati.

"Utakmice protiv Sitija su uvijek bile spektakularne i ova će biti takva. Moramo da se osvrnemo na prethodnu utakmicu, Imajući u vidu da smo bili nadomak dobrog rezultata i da vjerujemo u ono što možemo. Posljednja utakmica je odigrana nedavno, sada sve može da se desi. Imamo neophodan kvalitet za stvaranje pozitivnog ishoda", rekao je trener Real Madrida Karlo Anćeloti.

Biće ovo njihov 14. međusobni meč od 2012. godine.

Engleski tim je ostvario pet pobjeda, španski tim je slavio četiri puta i upisali isti broj neriješenih mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније